Laboratoriet för reklamationer

Påskynda er digitala omvandling från vision till verklighet

Projekt som förändrar spelplanen

Vi har ett nära samarbete med försäkringsbolag och partners för att utveckla moderna digitala lösningar som förbättrar sättet att arbeta med skadeärenden. Vårt Claims Lab är nyfiket på att skapa verkliga innovationer och att förutse framtidens skadehantering.

Upptäck våra case för att se hur vi har hanterat några av våra kunders mest angelägna utmaningar, och de innovativa lösningar och resultat som vi har uppnått tillsammans.

Citat från kund:

“Vi ville förenkla hanteringen av större skador, både för kunden och för skaderegleraren, och presenterade vår förfrågan för Upptec. De var mycket lyhörda och tillsammans kunde vi ta fram den här lösningen. Förändringen och utvecklingen har gått smidigt och framför allt har det varit roligt att se våra tankar och idéer förverkligas. Samarbetet med Upptec ger oss möjlighet att skräddarsy lösningar som bäst passar våra och våra kunders behov.”

Tillsammans påskyndar vi din transformation

Vi är stolta över att samarbeta med några av de ledande organisationerna och försäkringsbolagen, och att som ett team ta digitala skadeärenden till nästa nivå.

Tillsammans förändrar vi gamla sätt att arbeta mot en bättre morgondag genom digitala lösningar i världsklass.

Några av våra projekt med kunder och partners

Claims Labs mål är att vara mötesplatsen för innovation mellan Upptec och försäkringsbranschen. Tillsammans kan vi utveckla lösningar som gör reklamationshanteringen enklare, snabbare och smartare.

William Melander

Want more info?

Talk to William Melander