William Melander börjar på Upptec för att driva innovation och kundprojekt I den snabba utvecklingen inom försäkringsteknik är det innovation som gäller. Möt William, en dynamisk yrkesman som är på väg att inleda en spännande karriär i denna spännande och omvälvande bransch. Möt William Melander William Melander kommer att börja på Upptec som strategisk projektledare, […]

William Melander börjar på Upptec för att driva innovation och kundprojekt

I den snabba utvecklingen inom försäkringsteknik är det innovation som gäller. Möt William, en dynamisk yrkesman som är på väg att inleda en spännande karriär i denna spännande och omvälvande bransch.

Möt William Melander

William Melander kommer att börja på Upptec som strategisk projektledare, en roll som är avgörande för att navigera i komplexiteten i modern insurtech. Williams förmåga att överbrygga klyftan mellan strategi och genomförande, i kombination med hans talang för att främja samarbeten, gör honom till en stor tillgång för Upptec. Han kommer att se till att projekten inte bara slutförs framgångsrikt utan också bidrar till de övergripande strategiska målen för våra partners och kunder.

William är född och uppvuxen i Stockholm och har en civilingenjörsexamen i maskinteknik.

Det sista året av min masterutbildning arbetade jag deltid här på Upptec för att få en känsla för insurtech-branschen. Jag studerade i Lund och under min tid där volontärarbetade jag både på nationer och på den berömda Lundakarnevalen. En fantastisk erfarenhet, att lära sig hur man samarbetar och maximerar värdet, något jag kommer att ta med mig till Upptec. En klar fördel med att bo i södra Sverige är att man kommer närmare Alperna, eftersom skidåkning är en av mina favoritaktiviteter.

– William Melander

Upptec som ett Insurtech kommer inte bara att dra nytta av detta strategiska tillvägagångssätt, både försäkringsbolag och försäkringstagare. Det kommer att ge insikt, innovation och effektivitet till en bransch som alltför länge har uppfattats som ogenomskinlig och tungrodd.

William representerar en ny generation yrkesverksamma som är fast beslutna att tänja på gränserna för vad försäkring kan vara. Med sin passion, tekniska expertis och visionära inställning kommer han att vara en stor bidragsgivare till framtidens krav.

Andreas Martin, CEO at Upptec.

In:

First published: